Skip to main content

Proizvodnja

Top Deisa d.o.o. poseduje know how i iskustvo matične firme Deisa Ebano SpA i jedina je firma na Balkanu koja je u stanju da puni boce,  strogo se pridržavajući najviših kriterijuma propisanih standardima FEA, European Aerosol Federation.
Proceduru za dobijanje sertifikata ISO 9001 sproveli smo tokom 2015, uz pomoć osoblja i uz dragoceno iskustvo italijanskih tehničkih rukovodioca.
Top Deisa ima proizvodni kapacitet od više miliona boca i sprejeva kako bi mogla da ispuni sve zahteve potencijalnih kupaca i u mogućnosti je da, na osnovu konkretnog zahteva, razvije posebne formule za proizvode iz njene nadležnosti.
U stanju smo da zadovoljimo potrebe najzahtevnije klijentele proizvodnjom privatnih robnih marki,  Aerosol  boca od aluminijuma i belog lima, različitih dimenzija i kapaciteta. Pored toga, raspolažemo mašinama koje su u stanju da pune plastične boce malih/srednjih dimenzija.
Top Deisa je fabrika za proizvodnju, ovlašćena od strane Ministarstva zdravlja za formulisanje proizvodnje i pakovanje Pomoćnih Medicinskih sredstava, koja može da proizvodi za treća lica, na osnovu svoje ili tuđe registracije.
Top Deisa d.o.o. proizvodi i plasira svoje proizvode i u stanju je da proizvodi i Private Label za široku distribuciju. U mogućnosti smo da iskoristimo značajno, skoro stogodišnje iskustvo naše matične firme Deisa Ebano SpA (www.ebano.com) u oblasti Fast Moving Cosnumer Goods, uz proučavanje, kreiranje i realizaciju avangardnih proizvoda iz specifičnih sektora kozmetike za obuću i kućnih insekticida, za koje stavlja na raspolaganje ovlašćenja za Biocide u okviru regulative Evropske Unije.

 

Top Deisa d.o.o. je posebno specijalizovana za proizvodnju specifičnih repelenata protiv svih vrsta komaraca i krpelja, u obliku gas spreja ili tečnosti sa pumpicom (Trigger) koji se koriste na koži, na bazi realno efikasnih aktivnih sastojaka koji su ubačeni u testirane formule, odobrene od više evropskih ministarstava zdravlja. Na zahtev klijenta, moguće je realizovati personalizovanu proizvodnju različitih artikala kao što su: insekticidi, repelenti za telo, osveživači prostora i tekstila, proizvodi za održavanje nameštaja i čišćenje površina, aksesoari i proizvodi za negu obuće, itd.

 

Top Deisa d.o.o. poseduje i značajnu stručnost u realizaciji proizvoda za otklanjanje mrlja sa tkanina, takođe u obliku spreja, koji se osim Italije, gde su lideri na tržištu, izvoze u razne evropske zemlje u kojima ovaj proizvod nije bio poznat.