Skip to main content

Distribucija

Kako do naših proizvoda?

Ukoliko želite da postanete prodavac ili su Vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte nas, kako biste dobili informacije od naših agenata.

Zig Zag linija

Proizvodi iz linije Zig Zag su, zbog visokog procenta  aktivne zaštite,  idealni  kao dugotrajna zaštita od insekata. Našim poslovnim partnerima dajemo mogućnost, da svi naši proizvodi iz različitih linija, budu složeni na displej police i vrlo vidljive potrošačima.

Zig Zag linija za apoteke

Posebna formula  Tropical Pharma losiona  štiti od insekata i krpelja, posebno namenjena za distribuciju u apotekama. Proizvod koji je specijalizovan da odbija krpelje je deo specijalnog programa u zaštiti cele porodice, kako bi se izbegle bolesti, koje ovi insekti prenose.

TOP 1926 kozmetika za obuću

Top proizvodi za zaštitu i čuvanje sve vrste obuće, su deo tradicije naše  matične kuće Deisa Ebano, iz Italije, koja već 90 godina, proizvodi i distribuira na Evropsko tržište, a nama, poverenim receptima,  za izradu kozmetike za obuću, daju mogućnost da proizvedemo, distriburamo i upoznamo tržište u Srbiji , kao i da unapredimo navike potrošača, jer svaku vrstu obuće, treba negovati, od dana kupovine.

HoReCa kanal

Vodeći se potrebama kupaca sa specijalizovanim proizvodima nudimo  paletu proizvoda, namenjenim za HoReCa kanal. Posebno ističući Voila Sprej  i vlažne maramice koji skidaju mrlje sa svim vrsta tkanina, gostima koji koriste usluge restorana, kao i veliku paletu sveća, dekorativnih  zaštitinika od insekata, tokom jela, ali i Profumo puro, osveživače prostorija, na bazi parfema i gasa, bez dodate vode.

Proizvodi za kućnu upotrebu

Naši klijenti mogu zaštiti svoj dom i svoju porodicu upotrebom više vrsta insekticida, namenjenih za kućnu upotrebu, protiv letećih i gmižućih insekata, u vidu spreja,  a mi smo posebno ponosni na proizvod Vespaio, protiv osa i stršljenova i njihovih legla. Veliki izbor čuvara i osveživača  garderobe i ormara, protiv moljaca.