Skip to main content
O Nama

Top Deisa

Osnovana 2014. godine sa proizvodnim pogonom u Lajkovcu, kompanija Top Deisa d.o.o. je ćerka firma porodične kompanije Deisa Ebano sa sedištem u Italiji koju je porodica Rossi osnovala davne 1926. godine, a koju sada već treća generacija porodice uspešno i posvećeno vodi.
Naša fabrika se prostire na površini od oko 14.000 m2 i nalazi se u Industrijskoj zoni Lajkovca, u okolini Valjeva, na oko 60 Km od Beograda.
Kvalitet iznad kvaniteta

Top Deisa se bavi proizvodnjom

i prodajom proizvoda za:

Negu obuće

Brendovi Ebano, Calzanetto i TOP 1926

Insekticida

Brendovi Zig Zag

Održavanje domaćinstva

Brend Profumo Puro

Naša fabrika se prostire na površini od oko 14.000 m2 i nalazi se u Industrijskoj zoni Lajkovca, u okolini Valjeva, na oko 60 Km od Beograda.
Politika kvaliteta (PDF) je izraz strateških izbora Najvišeg rukovodstva da bi se osigurala proizvodnja koja odgovara  i zadovoljava zahteve segmenta tržišta u kojem preduzeće posluje.

Naša misija

1

Realizovati proizvode odličnog kvaliteta, poštujući specifičnosti kupaca, uz svest o ekološkoj odgovornosti, kao i o bezbednosti, etici i odgovornosti prema zaposlenima,
2

Usklađivanje proizvodnje sa zahtevima koji se odnose na proizvode, bezbednost proizvoda, kvalitet, zakonske zahteve, procese i specifikacije,
3

Stalan rad na poboljšanju i održavanju visokog nivoa zaštite zdravlja i bezbednosti na radu

Naša vizija

Zadržati lidersku poziciju na postojećem tržištu, ali i nastaviti potragu za novim tržištima na kojima će se kompanija afirmisati, sa novim vrstama proizvoda koje će plasirati na tržište, a koji će biti rezultat kontinuiranog rada na unapređenju kvaliteta.
Kompanija poseduje ISO 9001 sertifikat